Page 1 of 1
Подскажите пожалуйста как удалить свой сайт?
или удалите его пожалуйста... grandimobil
или удалите его пожалуйста... grandimobil
я забыл пароль от сайта p4elka если можно вышлите мне его(или новый) на e-mail. Заранее спасибо!
cu o rugaminte asemanatoare vin si eu. de la inceput am inregistrat un alt site, si din graba am gresit putin adresa de email, respectiv nu am avut cum sa am acces la el, si am creat altul(aplaton.webs.md).
site-ul e urmatorul : adrianplaton.webs.md , asta trebuie sters, ca poate cineva are nevoie de adresa in cauza. multumesc mult
site-ul e urmatorul : adrianplaton.webs.md , asta trebuie sters, ca poate cineva are nevoie de adresa in cauza. multumesc mult
Eu tot asa problema am si as dori ca saitul cu emailul [email protected] cit si saitul bardarcity.webs.md sa fie sters.Multumesc mult.Va rog din suflet,orcum eu no sal folosesc.Degeaba incarca mailul
Mai bine ar fii o obtiune de a putea schimba denumirea la site, atunci nu sar aduna atitea site nefolosite!
да удалите же в конце то концов сайт... пару дней назад же написал вам на маил сообщение..в чём проблема ?? функции удаления нигде нету...пароль свой вспомнил, защёл.. как удалить не нашёл..
Page 1 of 1