ICON: Cum sa schimn Iconita de la site???

Тема в разделе 'Техподдержка', создана пользователем McmKrek, 09.08.2011, 22:17.
Страница 1 из 1   
Salutare webs, e posibil ca sa-mi schimb iconita (icon) de la site? pe poza e mai clar ce doresc merci anticipat..
Изображения
1. Upload icon.
2. Edit Layout, add line in <head>...<link rel="SHORTCUT ICON" href="..." />...</head>
merci...
<link rel="SHORTCUT ICON" href="..." in loc de trei puncte ce trebuie sa pun? ce cod?
/sys_files/.../uploads/...
calea spre fisier si numele la fisier.
Hmm.... eu pun <head><head>...<link rel=/sys_files/4674/uploads/siege.jpghref="..." />...</head> da nu mil shimba..!!
Priviti..!
Priviti..!
.
hmm... nici screenul nu se pune..!
<link rel="SHORTCUT ICON" href="http://movies.webs.md/sys_files/4674/uploads/favicon.ico" type="image/x-icon">
создаёшь иконку размерами 16Х16 и сохраняешь с названием favicon.ico - ЭТО ВАЖНО!!!

твоя запись ошибочна <head><head>...<link rel=/sys_files/4674/uploads/siege.jpghref="..." />...</head>
1. siege.jpg файл должен быть не .jpg - картинка, а .ico - иконка!
2. href - маркер указывающий ссылку, у тебя же без разделения siege.jpghref файл с расширением .jpghref !?
почитай HTML хотя бы на начальном уровне....
в google очень много информации для ленивых:)
иконки можно найти уже готовые в интернете, если не знаешь как их делать самостоятельно, УДАЧИ
@vlad: prea complicat cum ai scris tu... eu am facut cum mi-a dat moderatorul/adminul si deodata s-a primit si nici nu am facut cum pe UCOZ cu favicon si cu ico 16x16 aici e mai simplu doar incarci imaginea apoi copii codul imaginei si il pui in codul care a scris sus Moder/Adminu... si merge totul ok... Cum zici tu e multa nebuniala de cap... daca sincer si eu nu prea am inteles cum sa fac dupa varianta ta, macar ca pe Ucoz la toate site-urile mele am schimbat Iconitsa... ;) peace si totusi oamenii nu cunosc limbajul HTML si e mai bine prin solutia cea mai simpla...
uite asa arata normal cum sa faci... : intri in Design/Template-ri/Layout si te uiti sub <head>mai jos unde se incepe <link>.....
<link>.....
sub una din ele pui acest cod cu codul tau de la imaginea incarcata in fisiere: asa trebuie sa arate:
<link rel="SHORTCUT ICON" href="AICI INTRE GHILIMELE PUI CODUL DE LA IMAGINE DIN FISIERE" />
arat si dupa poza ca sa fie 100% clar pentru ceii care vor sa-si schimbe iconitsa( NU PUNETU CODUL CARE E PE POZA CARE SE AFLA IN GHILIMELE,PUNETI CODUL VOSTRU DE LA IMAGINEA VOASTRA!!!
Изображения
iconita o incarci pe server in admin panel uite pe poza e foarte clar...mai intii incarci iconita ta preferata pe server in fisiere apoi uite este codul de care ai nevoie pentru layout si adaugi in HTML, pe poza se vede foarte clar si amanuntit...
Изображения
McmKrek Multumesc
я лишь предложил решение, часто многое нужно заменить а то и расширить на сайте, я свой оформил во флеш т.к. удобно прикручивать проигрыватели на сайт типо Ю-ТУБА, интерактивные карты и многое другое, хотя и здесь есть минусы вот моё решение http://comdoc.webs.md/
vlad,классный сайт! желаю успехов!
Страница 1 из 1   

Сделано в Молдове
by Web's Studio

Е-мейл:  [email protected]

Web's предоставляет возможность малому бизнесу начать зарабатывать в интернете или открыть сайт компании без затрат на разработку, домен и хостинг.Читать все отзывы наших клиентов